«Позитивно та з надією на зміни», - Юлія Риковська про нове призначення Максима Нефьодова

«Позитивно та з надією на зміни», - Юлія Риковська про нове призначення Максима Нефьодова

Переможцем конкурсу на посаду голови Митної служби став перший заступник голови Мінекономрозвитку Максим Нефьодов. Ми вирішили поспілкуватися на цю тему з представниками бізнесу, які безпосередньо і щоденно працюють з митними органами.

Представниця такого бізнесу – директор компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська вважає таке призначення вкрай позитивним для митної справи України.

Своїми міркуваннями Юлія Риковська поділилася з «Першим».

«Зміни мають реалізовувати не лише представники держав, але і бізнесу», – Юлія Риковська

«Ознайомившись з програмою, яку Максим Нефьодов презентував у ході конкурсу на керівника Держмитслужби вважаю, що всі заявлені ним виклики є найгострішими проблемними питаннями, які потребують змін для нормальної роботи при здійсненні експортно-імпортних операцій, оскільки система не відповідає нинішнім суспільним запитам бізнесу та людей, і потребує введення нових технологій у процеси. Чого варті, наприклад, відсутність автоматизованих електронних процесів, закритість баз, відсутність спільного контролю та обміну митною інформацією.

На мою думку, такі зміни мають реалізовувати не лише представники держав, але і бізнесу. Ми з командою WEST AUTO HUB зі свого боку вже втілюємо процеси автоматизації та новітні програмні технологічні рішення.

Бачимо себе спеціалізованим комплексом, який готовий надавати широкий спектр якісних послуг у галузі транспортних засобів, адже створили на території необхідну інфраструктуру та маємо у цьому досвід. 

Якщо підсумувати, позитивно та з надією на зміни оцінюю прихід Максима Нефьодова на посаду голови Митної служби, оскільки мені відомо про його попередні успіхи, зокрема у створенні електронного майданчика ProZorro та у дерегуляційних процесах. 

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО НАМІРИ МАКСИМА НЕФЛЬОДОВА РЕФОРМУВАТИ МИТНУ СЛУЖБУ УКРАЇНИ

Тому з оптимізмом зустріла новину про перемогу у конкурсі людини, яка знає, що таке реформи та як їх «готувати». Проте розумію, що реформування митниці буде дуже складним завданням, і зі свого боку нам, представникам відповідального бізнесу, який бажає змін, необхідно буже підставити плече та разом працювати на реформу».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській податковій – обшуки
Наступна новина В Устилузі будують об’їзну дорогу до кордону
Останні новини
Схожі новини