Валентин Наливайченко зустрівся з лучанами: про що говорив кандидат у президенти. ФОТО

Валентин Наливайченко зустрівся з лучанами: про що говорив кандидат у президенти. ФОТО

Кандидат у Президенти Валентин Наливайченко побував у Луцьку, де зустрівся з однодумцями та журналістами.

У понеділок, 18 березня, політик розповів про основні плани зі своєї передвиборчої програми.

Зокрема Валентин Наливайченко пообіцяв ухвалити Кодекс соціального захисту громадян України.

«Він має звести і гарантувати виплату всіх соціальних гарантій – пенсій, субсидій, стипендій. Зараз перед виборами трошки до пенсії до кинули, субсидії почали виплачуватись грошима. А чому цього не робилось п’ять років?  Відповідь очевидна – тому що крали. По всій країні Порошенко витратив на свою рекламу вдвічі більше, ніж на субсидії. 350 мільйонів на субсидії та 1 мільярд – на політичну рекламу», - сказав політик.

Також лідер руху «Справедливість» заявив, що має «чіткий план відновлення миру», який передбачає деокупацію Криму і Донбасу шляхом підписання нової міжнародної угоди.

«Ми повернули правду про УПА, бо це наші традиції. А тепер, на цих традиціях, потрібно збудувати добровольчу українську армію. Ми ухвалимо закон про це і станемо сильнішими», - сказав Наливайченко.

«Наш внутрішній агресор – корупція у владі. Я рішуче налаштований повернути кримінальну відповідальність за незаконне збагачення. Більше того – ці скандали, які крають серце всім українцям – про розкрадання в Укроборонпромі, не повинні більше траплятись. Ми маємо ухвалити також суворе кримінальне покарання за наживу на війні, а все крадене – повернути в бюджет на пенсії, зарплати і соціальні гарантії», - наголосив політик.

Він також пообіцяв у разі обрання президентом збільшити вдвічі медичну субвенцію, щоб «збільшити зарплати, зберегти і відремонтувати районні лікарні».

«11 людина померла за два місяці від кору, 9 - річна дитинка – вчора в Рівному. Чому так трапляється? В мене є проста відповідь – тільки тому що на українській медицині цей уряд разом з Порошенком економлять, викрадають гроші на себе любимих, на рекламу політичну. А дітям нашим, щоб зупинити  епідемію кору – не вистачає», - заявив Наливайченко.

Окрім цього, кандидат у президенти виступив за скорочення парламенту на 30%, скасування недоторканості та привілеїв.

«Одразу після президентських виборів я ініціюватиму розпуск і переобрання цього парламенту. Немає коаліції – депутати голосують за хабарі. Це і є причина, чому немає довіри до парламенту», - сказав політик.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в Старому місті відкрили новий ресторан. ФОТО
Наступна новина Через часті отруєння чадним газом на Волині організували місячник безпеки
Останні новини
Схожі новини