«Валентинки» допоможуть дітям Небесного легіону. ВІДЕО

«Валентинки» допоможуть дітям Небесного легіону. ВІДЕО

Ось такі “валентинки” можна придбати за символічну плату на благодійному ярмарку «365 днів любові», що відкрився в обласній бібліотеці для юнацтва у Луцьку.

Маленькі подаруночки до “Дня закоханих” протягом тижня виготовляли учні, студенти, працівники бібліотеки та дружини загиблих воїнів АТО. Хтось майстрував вдома, інші – прямо в книгозбірні, – йдеться у сюжеті 12 каналу

“Ярмарок сердець” разом із бібліотекарями організували волонтерський рух “Меценати для солдата”. До виручених грошей додадуть ще благодійні внески та на зібрану суму організують екскурсії для дітей Небесного легіону. Молодші поїдуть до Львова в аквапарк, а старші – до Києва та Канева.

Тих, хто не можу придбати сувенірну продукцію та підтримати фінансово дітей воїнів АТО, закликають прийти в бібліотеку та написати листи підтримки фронтовикам. Також під час виставки-ярмарку учні і студенти організували флешмоб, під час якого розповідали, що таке кохання.

Ярмарок валентинок «365 днів любові» працюватиме 13 та 14 лютого з 11 до 16 години.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До приїзду Марини Порошенко в Ужгороді комунальників вигнали відмивати міст. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відбулася вистава «Прими». ФОТО
Останні новини
Схожі новини