Валерія Гаврилюк - перша на Волині жінка-вибухотехнік

Валерія Гаврилюк - перша на Волині жінка-вибухотехнік

Старший лейтенант поліції Валерія Гаврилюк працює інспектором вибухотехнічного відділу волинської поліції.

Вона власним прикладом довела, що спеціальність вибухотехнік, то вибір не тільки для чоловіків, – пише сектор комунікації поліції Волині. 

Валерії 25 років. Вона народилася в Миколаєві. Після закінчення місцевої гуманітарної гімназії в 2009 році вступила до Харківського національного університету внутрішніх справ.

Отримавши диплом з відзнакою, залишилася працювати в університеті інспектором. У 2015 році її призначили на посаду юрисконсульта відділу юридичного забезпечення університету.

  З 2017 року Валеріє працює на Волині інспектором-вибухотехніком.

«Робота вибухотехніком не дає права на помилку, вимагає граничної відповідальності й зосередженості. Вона важлива й імпонує моєму характеру та стилю життя. Для мене важливо, бути завжди напоготові прийти на допомогу людям», - розповідає поліцейська.

Валерія займається спортом, вивчає поглиблено англійську та німецьку мови. Вона активний прихильник здорового способу життя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У столиці затримали росіянина, який вимагав у підприємця чверть мільйона доларів
Наступна новина Активісти ВО «Батьківщина» прибрали територію, прилеглу до Волинської митниці. ФОТО
Останні новини
Схожі новини