Валідатори у луцьких тролейбусах встановили. На черзі – маршрутки

Валідатори у луцьких тролейбусах встановили. На черзі – маршрутки
Валідатори у тролейбусах (фото Суспільного)

На Луцькому підприємстві електротранспорту завершують встановлювати  валідатори. У кожному тролейбусі буде по три електронні пристрої. Вони матимуть декілька функцій: оплата за проїзд, фіксація руху транспорту і озвучення зупинок.

Про це розповів начальник Служби руху Віктор Михайлюк, інформує Суспільне

Монтажник електронних систем Ярослав Трушко зазначив, що над однією машиною працюють в середньому дві-три години. У кожному тролейбусі електронна система під’єднується по-різному, все залежить від року випуску транспорту.  

«На складність роботи не впливає, але по часу воно займає, інколи буває, що над однією маленькою дрібничкою можна попрацювати цілу годину, а над іншим тролейбусом теж годину», – каже Ярослав Трушко.

Валідатори у тролейбусах виконуватимуть декілька функцій, розповів начальник Служби руху підприємства Віктор Михалюк. Окрім ролі електронного квитка, вони передбачають озвучення зупинок у салоні та ззовні – графіку руху.  

«У тролейбусах встановлено три валідатори на кожних дверях. Крім того, є відеоспостереження і монітор у водія в кабіні, де водій бачить, що відбувається в тролейбусі, має показувати час, як він рухається по маршруту», – розповів Віктор Михалюк.

Загалом електронними пристроями обладнали 45 тролейбусів, розповів Віктор Михалюк. Тепер колектив навчатимуть, як із цією технікою працювати.   

Після встановлення валідаторів у тролейбусах турецька фірма, яка виграла тендер, облаштовуватиме ними маршрутні таксі, розповів її представник Сулейман Акбулут.

Нагадаємо, у Луцьку електронний квиток міська влада планує запровадити з 11 листопада.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пільговики Прилуцької громади отримають електронні квитки
Наступна новина Біля Луцької міськради протестують підприємці. Центральний ринок не працює
Останні новини
Схожі новини