«Ваш родич у поліції»: на Волині активізувалися шахраї

«Ваш родич у поліції»: на Волині активізувалися шахраї
джерело фото: Погляд

На Волині активізувалися шахраї, які дзвонять від імені правоохоронців і повідомляють, що близький родич абонента вчинив ДТП чи інше кримінальне правопорушення й, аби залагодити справу з потерпілими та правоохоронцями, необхідно заплатити. 

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури області. 

Схема шахрайства не нова, проте лише упродовж останньої доби троє волинян, мешканці Луцька та Луцького району,потерпіли від таких дій зловмисників, заплативши їм за  "послуги" 175 тис. грн.

Прокурори звертаються до краян із проханням у випадку отримання таких телефонних дзвінків в жодному разі не надсилати і не передавати коштів шахраям та обов’язково звертатися із заявами про відомі їм факти таких дій у правоохоронні органи.

І ще варто пам’ятати, що погодившись таким чином "вирішувати" ситуацію, ви стаєте учасником злочину, адже за надання неправомірної вигоди передбачено кримінальну відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міністра проситимуть не закривати волинську шахту
Наступна новина На Волині - страйк медиків: люди вимагають повернути борг із зарплатні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини