Василя Крищука навколішки зустріли у рідному Володимирі. ФОТО

Василя Крищука навколішки зустріли у рідному Володимирі. ФОТО

Мовчазне княже місто жалобними синьо-жовтими стягами зустріло свого сина – загиблого під час операції об’єднаних сил військовослужбовця 14-ої окремої механізованої бригади Василя Крищука.

Похоронний кортеж з тілом Героя в супроводі «Пливе кача…» проїхав центральними вулицями Луцькою та Ковельською, вздовж яких навколішках земляка зустрічали володимирчани, – повідомляють у прес-службі Володимир-Волинської міської ради.

Раз по раз зупиняючись, авто з знаком «200» доправило Василя Крищука до рідного дому, де тато, син і чоловік буде востаннє.

Завтра, 22 серпня 2018 року, о 12:00 год. там же, за адресою вул. Володимира Великого, 1, де проживає родина Крищуків, буде відправлено прощальний молебень, опісля всі охочі зможуть попрощатись з Героєм в церкві Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Труну з тілом перенесуть на площу Героїв, де відбудеться громадська панахида. Похоронять загиблого на міському Федорівському кладовищі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Куля потрапила в серце: подробиці загибелі волинянина на Донбасі

Фото: Володимир-Волинська міська рада, Район.Володимир, БУГ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У нас «пробіли» в змаганнях», - луцький автогонщик Андрій Владімов. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку встановили пристань, з якої стартуватимуть прогулянки на катері. ФОТО
Останні новини
Схожі новини