Вчені підрахували, скільки разів в рік люди займаються сексом залежно від віку

Вчені підрахували, скільки разів в рік люди займаються сексом залежно від віку

Дослідники з Інституту Кінсі провели дослідження та з’ясували, що ключовим регулятором частоти сексу в житті людини є його вік. Для цього вони склали певну таблицю для всіх вікових категорій людини.

Сексологи давно зійшлися на думці, що не так уже й важливо, як часто людина займається сексом. Важливо, щоб він все-таки робив це час від часу і відчував себе повністю задоволеним.

Як часто люди займаються сексом в залежності від віку?

18-29 років – 112 разів на рік або 2 рази в тиждень;

30-39 років – 86 разів на рік або 1,6 разів в тиждень;

40-49 років – 69 разів на рік або менше 1 разу на тиждень.

Щодо людей старшого віку, то вчені вирішили їх не брати до уваги, тому що саме після 50-річного віку секс в житті коханих є екстраординарною подією в житті, оскільки вони відчувають ряд проблем фізіологічного та психологічного характеру.

Проблема ускладнюється ще й тим, що люди за 50 соромляться звертатися по допомогу до лікарів, якщо відчувають знижений лібідо або страждають від хронічних хвороб. Також жінки у цьому віці частіше уникають потенційних сексуальних контактів через психологічні проблеми, а чоловіки – через фізичні (серцеві хвороби, високий тиск, діабет – часто є причинами імпотенції).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Популярне американське видання написало про український борщ
Наступна новина На Волині розшукують безвісти зниклого чоловіка
Останні новини
Схожі новини