Вчені побачили зв'язок між їжею і настроєм

Вчені побачили зв'язок між їжею і настроєм

Вчені з Бінгемтонського університету (США) з'ясували, що різні продукти по-різному впливають на настрій людей різних віків.

Результати дослідження опубліковані на порталі MedicalXpress.

Так, з'ясувалося, що людям у віці 18-29 років необхідно споживати більше м'яса, яке дозволяє добитися в мозку більшого числа попередників нейромедіаторів, і зокрема поліпшує настрій дофаміну. Особам у віці від 30 років рекомендували для позитивного настрою споживати більше продуктів, що містять антиоксиданти, а також утриматися від продуктів, які неналежним чином стимулюють нервову систему — зокрема, кава.

У листопаді Дієтолог Роб Хобсон з Великобританії розповів, що рівень сексуального бажання багато в чому залежить від продуктів, які людина вживає в їжу. За його твердженням, для підвищення лібідо необхідно вживати на сніданок продукти з високим вмістом вітаміну D. До таких належать гриби, яйця, скумбрія і збагачені сухі сніданки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна збирається відмовитися від залізничного сполучення з Росією
Наступна новина Новий прем'єр Польщі хоче поглибити та покращити відносини з Україною
Останні новини
Схожі новини