Вчені: Їсти багато та залишатися стрункими – реально

Вчені: Їсти багато та залишатися стрункими – реально

Японські науковці з 2008-го по 2013-й роки проводили дослідження. Участь в ньому брали 59 700 осіб. У результаті вченим вдалося вивести спосіб багато їсти та не товстіти, – повідомляє Радіо Максимум

Респондентів поділили на 3 групи: ті, хто їв повільно; ті, хто їв швидко та ті, хто їв дуже швидко. У 2013-му році японці обстежили кожного учасника та прийшли до цікавого висновку.

Серед тих, хто звик їсти повільно, товстунів було лише 21,5%; хто їв швидко – 30%, а ті, хто їв дуже швидко – 45%. Японці прийшли до висновку: чим повільніше ви їсте, тим стрункішими ви будете.

В експерименті брали участь люди у віці до 50-ти років, які хворіють на цукровий діабет другого типу. Також вчені не враховували рівень фізичного навантаження піддослідних і кількість споживаної ними їжі.

Нагадаємо, що дієтологи рекомендують їсти повільно, адже мозок отримує імпульс про насичення організму лише через 20 хвилин після початку прийому їди. Також рекомендується випивати склянку теплої води за 15-30 хвилин до вживання їжі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЖК «Юпітер» пропонує 4-кімнатну дворівневу квартиру за ціною 11 000 грн/м². ФОТО
Наступна новина Хотіли купити будинок, а обікрали власника: у Володимирі циганки винесли 14 тисяч
Останні новини
Схожі новини