#Вчительмогоуспіху: лучанин Монатік закликав дякувати своїм учителям. ВІДЕО

#Вчительмогоуспіху: лучанин Монатік закликав дякувати своїм учителям. ВІДЕО

У рамках флешмобу #вчительмогоуспіху музиканти, телеведучі та інші знаменитості згадали про вчителів, яким завдячують найбільше, та закликали українців номінувати освітян на премію Global Teacher Prize Ukraine.

Серед них ДжамалаОлександр Пономарьов та співак з Луцька Дмитро Монатік, інформує Gazeta.ua.

Читати також: Дмитро Монатік вперше показав своїх дітей у Діснейленді

У соціальному ролику, випущеному громадською спілкою «Освіторія» до закінчення навчального року, Маша Єфросиніна дякує своїм учителям за віру та вміння любити і цінувати; Олена Кравець - за те, що навчили бути дорослою; Наталія Мосейчук - що навчилася бути собою; Надя Дорофеєва - за наполегливість.

«Пам’ятайте тих, хто вас надихав, і надихайте самі», - закликав Дмитро Монатік у ролику.

Читати також: «Краще розмовляти про те, що зроблено. Простіше», - Монатік про концерти у Росії

«У кожного з нас був учитель, якому ми вдячні. Я згадую свого вчителя фізики Юрія Столярова, хоча фізика ніколи не була моїм фаворитом. Він міг бути суворим, але ніколи не принижував гідність дитини. В ньому відчувалась позитивна вимогливість, і я тоді вперше зрозуміла, як це важливо, - розповідає Зоя Литвин, голова громадської спілки «Освіторія», організатор та голова журі премії Global Teacher Prize Ukraine.

- Саме таких учителів, які створюють простір, де учень повноцінно проживає кожен день, має цікаві проекти і змогу змінювати світ вже сьогодні, я б номінувала на премію. Адже найкраща подяка вчителю за його працю - не квіти, а визнання».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку двоє молодиків влаштували «наркооранжерею» просто на даху будинку. ФОТО
Наступна новина Вчені виявили, як зменшити депресію та покращити роботу мозку
Останні новини
Схожі новини