Вдови загиблих атовців з Луцька не можуть добитися пільг. ВІДЕО

Вдови загиблих атовців з Луцька не можуть добитися пільг. ВІДЕО
Алла Зелінська та Галина Галатюк (фото: ІА Волинські новини)

Дві вдови загиблих атовців-лучан хочуть добитися пільг.

Про це говорили під час постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, - йдеться у сюжеті Сфери-ТВ.

За словами голови комісії Майї Шостак, жінки хочуть щоб їх включили в комплексі програми міста, спрямовані на підтримку сімей загиблих учасників АТО

За життя бійців обдві сім’ї навчалися, працювали та мешкали у Луцьку, однак на момент трагедії мали іншу прописку.

Вдова Алла Зелінська переконує – її чоловік лучанин, він навчався та працював у місті.

«Моя свекруха має всі пільги як мама загиблого лучанина. Чому я, його дружина, з дітьми не можу бути як сім’я лучанина? Він навчався в 23 школі, пам’ятну дошку там повісили, у вечірній школі навчався. Ми дійсно в місті з ним проживали і він був прописаний. Через проблеми батьків ми його виписали», - пояснила Зелінська.  

Подібна ситуація і в іншої вдови загиблого, Галини Галатюк. До того ж, у жінки хвора дитина, яку постійно потрібно лікувати.

На комісії вирішили рекомендувати департаменту соцполітики міськради організувати круглий стіл за участі представників відповідного департаменту обласної адміністрації та членів профільної комісії облради, де і мають прийняти остаточне рішення щодо цього питання.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські «кіборги» повертають свої нагороди після з'їзду «Батьківщини»
Наступна новина У Луцьку потепліє: погода на 29 січня
Останні новини
Схожі новини