«Велосипед дає відчуття свободи», - «MetrDOOR» взяв участь у масштабному «Велодні-2018». ФОТО

«Велосипед дає відчуття свободи», - «MetrDOOR» взяв участь у масштабному «Велодні-2018». ФОТО

До спортивного свята «Велодень-2018», яке відбулось у Луцьку, долучились велолюбителі з «MetrDOOR team Luck».

Серед понад півтори тисячі учасників пробігу ця компанія велолюбителів у неоновій велоформі неабияк виділялась. 

Нагадаємо, що у неділю, 20 травня, у Луцьку біля ТЦ «ПортCity» стартував «Велодень».

«Команда «MetrDOOR» складається з різних вікових категорій, починаючи з юніорів і закінчуючи ветеранами велосипедного спорту, які все життя віддали і все життя займаються цим видом спорту. Наша команда любить брати участь як у всеукраїнських змаганнях, так і за кордоном. Зокрема у Польщі», - розповів директор компанії «MetrDOOR» та засновник однойменної велокоманди Віктор Грушецький.

Читайте також: MetrDoor показав, як насправді виготовляють високоякісні вхідні двері у Луцьку

Саме директор підприємства є ідейним натхненником колективу у будь-яких спортивних починаннях. Віктор Грушецький – знаний тріатлоніст не лише у Луцьку, а й в Україні.

Директор «MetrDOOR» активно бере участь у різноманітних марафонах і велопробігах, та залучає своїх рідних, знайомих та колег до спорту і здорового способу життя. 

«Я сам давно займаюся велоспортом і привчаю до цього свого сина. Він також полюбляє їздити на велосипеді і брати участь у різних спортивних заходах. Наразі, саме сьогодні він повернувся зі змагань “Кубок відкриття Київського велотреку 2018”. Це для нас своєрідний стиль життя. Велосипед дає відчуття свободи. Треба рухатися, адже життя це рух», - переконаний директор компанії «MetrDOOR» Віктор Грушецький.

Читайте також: Працівникам «Інвестора» розповіли, як правильно обрати двері від «MetrDOOR»

Учасники команди «MetrDOOR team Luck» завжди радо відгукуються на пропозицію Віктора Грушецького взяти участь у таких заходах. Адже за їхніми словами – це не просто «корпоративна етика» - це справжній спортивний дух, який єднає та додає сил.

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 21 травня
Наступна новина У селі під Луцьком влаштували велике прибирання
Останні новини
Схожі новини