«Весело скакати гопки»: волинянин скаржиться на «лежачих поліцейських»

«Весело скакати гопки»: волинянин скаржиться на «лежачих поліцейських»

Мешканців Ківерців вважають, що вулиці Козацькій забагато «лежачих поліцейських». Їх велика кількість створює незручності для місцевих мешканців.

Про це у Фейсбуці написав Олег Вілігурський.

Він зазначив, що нещодавно на вулиці Козацькій зробили ремонт. 

«Недавно я тішився, що по вулиці Козацькій зробили хоч якийсь ремонт. Принаймні по ямах вже трюхикати не доведеться, - думав я. Але ото на днях я вирішив по ній проїхатись, і мусив весело скакати гопки по "лежачих поліцейських", яких я нарахував аж вісім. Вісім! На такий коротенький відрізок від Залізничної до Луцької, тобто всього лиш на 320 метрів», – написав автор. 

Він додав, що лежачі поліцейські не мають належного маркування, не оснащені супровідними дорожніми знаками.

«А зроблені ці дорожні елементи, між іншим, неабияк: від краю до краю дороги (так, щоб навіть велосипед без підскоку не прошмигнув), вкопані "беушні" бордюри. Оскільки в якості дорожнього полотна на вулиці просто насипаний гравій, який з роками просідатиме, вимиватиметься і розсовуватиметься, а бетонні бордюри лежатимуть непорушно, то згодом стрибати доведеться ще енергійніше», – зазначив Вілігурський. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сервісами ПАТ «Волиньгаз» користується більше 40 тис клієнтів
Наступна новина Розповіли, як карають лучан за спалювання сухого листя
Останні новини
Схожі новини