Розповіли, як карають лучан за спалювання сухого листя

Розповіли, як карають лучан за спалювання сухого листя
Фото ілюстративне. Джерело: che.tvoemisto.tv

З настанням осені у Луцьку почастішали випадки спалювання трави, сухого листя та бадилиння. За такі дії жителів міста карають штрафами.

Про це у коментарі «Першому» розповіла директор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська.

За її словами, група швидкого реагування працює над тим, щоб у місті не спалювали ні сміття, ні рослинності. Зараз це особливо актуально, оскільки люди наводять лад на присадибних ділянках.

«Інспектори складають на порушників адмінпротоколи про притягнення до адміністративної відповідальності. Міру штрафу визначає безпосередньо адміністративна комісія. Він може сягати від 340 до 810 гривень», - розповіла посадовець.

Вона додала, що цю проблему легко вирішити, якщо звернутись до жеків чи «Луцькспецкомунтрансу». Вартість послуги, за словами Сиротинської, становитиме не більше 100 гривень.

Посадовець поінформувала, що найбільше порушують заборону про спалення у приватному секторі на вулицях Львівській, Тарасовій, Володимирській, Теремнівській, мікрорайонах Малому Омелянику та Балці.

До слова, розпорядження «Про заборону спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів у місті Луцьку вступило в дію 18 вересня 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин посеред вулиці розвів багаття. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Весело скакати гопки»: волинянин скаржиться на «лежачих поліцейських»
Наступна новина Скандал із партою у школі на Волині: учня пересадили через балачки. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини