Весілля з розмахом: цигани зіграли розкішне гуляння і пішли, не заплативши

Весілля з розмахом: цигани зіграли розкішне гуляння і пішли, не заплативши

Сім'я румунських циган з розмахом відсвяткувала весілля на 200 осіб в одному з ресторанів Іспанії, а потім зникла, не заплативши більше восьми тисяч євро, пише Сьогодні з посиланням на Life.

Циганське весілля в іспанському ресторані у Вівейро відсвяткували з широким розмахом: для 200 гостей виступав відомий румунський співак Ніколае Гуце, якого доставляли приватним літаком.

Сукня нареченої була розшита кристалами Swarovski. Гостей пригощали дорогою рибою і відбивними з ягняти, а в якості алкоголю були вино і віскі.

Перед святом цигани підписали контракт на проведення торжества і внесли заставу в півтори тисячі євро. Однак наступного дня після весілля господарі ресторану не знайшли клієнтів. Телефони виявилися недоступними.

Пізніше вдалося знайти дружину брата нареченого. Вона повідомила, що її чоловік потрапив в аварію, а потім, що він поїхав за грошима до Румунії.

Власники ресторану звернулися до поліції. З'ясувалося, що сім'я давно проживала у Вівер в місцевій румунській громаді, але інформації про джерела доходу родини або зареєстроване місце проживання немає. У Румунії циган оголосили в розшук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді хочуть забрати в облспоживспілки ринок «Завокзальний»
Наступна новина Звільнився начальник транспортного управління Луцькради
Останні новини
Схожі новини