Ветеран АТО з Луцька зібрав 28 тисяч на інвалідний візок для друга

Ветеран АТО з Луцька зібрав 28 тисяч на інвалідний візок для друга

Учасник бойових дій, волинянин Олексій Кушнєр прозвітував про кошти, які надіслали йому на купівлю інвалідного візка для друга, хворого на ДЦП.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, 12 березня Олексій святкував День народження. Він попросив своїх друзів не надсилати йому картинок з привітаннями, а натомість скинути хоч декілька гривень на подарунок другові.

На цей заклик відгукнулось багато людей. За неповну добу на картки та готівкою Олексію Кушнєру надійшло понад 28 тисяч гривень.

«Не зважайте на тих, хто говорить, що вам щось не вдасться – вони навіть не спробують щось зробити. Не без гордості я можу сказати - українці добрий народ. За неповну добу нам спільно вдалось назбирати 28026,50 грн., – написав Олексій.

З цієї суми 22135,5 гривень надійшло на картку ПриватБанку, 4251 гривень – на картку Монобанку, 1640 гривень подарували готівкою.

«Це навіть більше ніж ми розраховували, адже максимальна сума, яка була потрібна, – 23,999 гривень. Люди, ви зробили мій День народження насправді святковим...» – йдеться у дописі.

Ветеран АТО також повідомив, що найближчим часом займеться замовленням візка.

Гроші, подаровані на візок другу. Фото зі сторінки Олексія Кушнєра у Фейсбуці

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перекриють центр міста через заходи до Дня добровольця
Наступна новина Спортивний клуб «Воїн» перевірив, як годують дітей у луцькому ліцеї. ФОТО
Останні новини
Схожі новини