«Ганьба і саботаж» - ветеран АТО про колотнечу під військкоматом у Луцьку

«Ганьба і саботаж» - ветеран АТО про колотнечу під військкоматом у Луцьку
Олексій Кушнєр

Спроба не випустити автобус з призовниками з території обласного військкомату, як і взагалі позиція людей, які нарікали, що їх рідних силою забирають в армію – це ганебний прецедент для Волині, вважає ветеран АТО Олексій Кушнєр (на фото).

«Блокування автобусу зі строковиками – це ганебний прецедент для Волині. Землі, на якій зросло не одне покоління воїнів, землі, котра дала тисячі добровольців» - заявив Кушнєр у коментарі «Першому».

Нагадаємо, у Луцьку 24 листопада родичі кількох призовників прийшли під приміщення обласного військкомату і вимагали відпустити хлопців, яких, з їх слів, забрали силою. Люди в якийсь момент навіть заблокували рух автобуса, який віз призовників з території комісаріату.

«П’ятий рік йде війна, а суспільство досі не зрозуміло, що все в наших руках і нам потрібно готувати кадри для подальшої боротьби. Війна ще не скоро закінчиться, як би нам цього не хотілось...» - каже Олексій Кушнєр.

«Тим більше це – строкова служба, яка проходить далеко від території, де триває війна. Служба, що дає ази володіння зброєю і дисципліну. Чоловіки, котрі відслужать і будуть мати військовий квиток – мають кращі можливості для працевлаштування. Робоче місце і середній заробіток за ними залишаються...» - пояснив ветеран АТО.

«Те, що сьогодні відбувалось під воєнкоматом – це саботаж. Так починалась війна у 2014 році, коли мами лягали під техніку і не давали просуватись нашим військам далі» - ваажає Олексій Кушнєр.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ми вибрали Україну, але це вже громадянська війна» – переселенець у Луцьку не хоче воювати на Сході


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не їсть м’яса, дожив до 90 років з ясним розумом. Історія діда-довгожителя з Волині
Наступна новина Новий бюджет: громади Волині отримають більше грошей
Останні новини
Схожі новини