Ветеран АТО з Луцька на свій день народження просить купити інвалідний візок для друга

Ветеран АТО з Луцька на свій день народження просить купити інвалідний візок для друга
Олексій Кушнєр

Ветеран АТО з Луцька Олексій Кушнєр, який сьогодні, 12 березня, святкує день народження, просить допомогти зібрати гроші на купівлю інвалідного візка для друга, який хворіє на ДЦП.

«Мені сьогодні 32. Буду говорити прямо - хочу подарунок. Хочу щоб ви допомогли мені зібрати кошти на купівлю інвалідного візка для мого Друга, який хворіє на ДЦП», – написав атовець на своїй сторінці у Фейсбуці.

«5, 10, 50, 100 гривень чи репост - не принципово, я знаю, що ми разом це зробимо», – написав Кушнєр.

«По лінії «зради» - візком держава забезпечила, але він важкий, громіздкий і банально не проходить в ліфт... Не уявляєте на скільки важко через це...», – написав чоловік.

5168 7422 0132 8238 ПриватБанк
5375 4141 0722 7521 Моно банк

«Kushnier Oleksii для закордонних друзів. Або якщо бажаєте - можна і особисто в руки. Все стандартно - скріни надхожень, фотозвіт по купівлі. Не шліть мені картинок, краще не попийте сьогодні кави і допоможіть зробити хорошу справу. Допоможете?», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фірма за свої гроші відновлюватиме фасад «Бім-Бома» в центрі Луцька. ФОТО
Наступна новина У Луцькому зоопарку з'явилися нові мешканці
Останні новини
Схожі новини