Вголос про очевидне: у мережі з’явився документальний фільм про волинян на війні. ВІДЕО

Вголос про очевидне: у мережі з’явився документальний фільм про волинян на війні. ВІДЕО

У мережі оприлюднили документальне кіно «З нами сила, з нами правда, з нами Бог. Вголос про очевидне». У стрічці використані документальні кадри, відзняті практично в усіх найгарячіших точках лінії розмежування.

Відео опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Харківський, який допомагав знімати його на фронті.

«У фільмі показані 40 волиняк з різних підрозділів, які служили в кінці 2017 року і 100 тих, хто служив у 2014-15 роках», – написав Харківський.

Також у фільмі присутній монолог відомого бійця батальйону «Айдар» з позивним «Добрий», який з початку бойових дій воює на Сході. У фільмі багато кадрів з передової, вітання бійців з різних куточків Волині.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку відбулася прем’єра цього фільму. 

 

Представляем проект "З Нами Сила, Правда,Бог. Вголос про очевиднє" В фильме, который мы сделали с Олегом Черкезом при поддержке студии «Правда PRO» и лично Сергея Шараевского, показаны 40 волыняк из разных подразделений, которые служили в конце 2017 года и 100 служивших в 2014-15 годах. Также в нем присутствуют рассуждения на "вольные" темы моего Друга айдаровца Николая Нагорного (Добрый). И песни волынского рэпера-ДУКовца Коли «Абдулы». Фильм задумывался, как снятый Волынянами, для Волынян про Волынян… Ну, а что из этого вышло, судить Вам. Некоторые высказывания могут вызвать аллергическую реакцию у «беременных атошников». Ну, у тех, которые: «та мы на колчаковских фронтах». И у некоторых ура –патриотов, сидящих ровно на жопе на диване все четыре с половиной года войны. Но зато в вышиванке и с нашим флагом над домом во все праздники. +16 В фильме присутствует не нормативная лексика и кадры курения. С уважением Харьковский.

Posted by Alexandr Harkovsky on Monday, 24 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Самоврядці з Волині поїхали на діалог із владою
Наступна новина Письменник Макс Кідрук приїде на Волинь з романом «Де немає Бога»
Останні новини
Схожі новини