«Ви ось де всім вже!» - Рубльов «зірвався» і поставив Мартиняку ультиматум

«Ви ось де всім вже!» - Рубльов «зірвався» і поставив Мартиняку ультиматум

Кандидат у народні депутати Вячеслав Рубльов заявив, що якщо його опонент Сергій Мартиняк не дасть до 15:00 відповіді щодо участі у дебатах, той «відкриє його головну таємницю».

Відео з такою заявою Рубльов оприлюднив у Фейсбуці.

«Як же мені це набридло… Шановний пане Мартиняк. До 15:00 дайте публічну відповідь у Фейсбуці  щодо дебатів. Або я знімаю бронь із стадіону. І збираю пресконференцію, де відкрию вашу саму важливу таємницю. Такі люди, як ви, не повинні бути у владі  в Україні», – каже на відео Рубльов.

«Ви ось де всім вже!» – додав він, провівши рукою по горлу. 

Це відео Рубльов прокоментував так:

«Давав інтерв'ю і зірвався. У моєму штабі ще не в курсі. Прошу моїх колег пробачити мені. Але більше я терпіти не буду. Я прийняв емоційне рішення і не відмовлюся. Я ставлю ультиматум!»

 
Ультиматум

Давав інтерв'ю і зірвався У моєму штабі ще не в курсі. Прошу моїх колег пробачити мені. Але більше я терпіти не буду. Я прийняв емоційне рішення і не відмовлюся. Я ставлю ультиматум! Сергій Мартиняк #зелуцьк #зекоманда #слуганароду

Posted by Слуга народу - Вячеслав Рубльов - Округ 20 on Thursday, 18 July 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Черговий пішов: звільнили голову Камінь-Каширської РДА
Наступна новина «Юра, ми пабєдім, я - фартовий!». «Шедеври» політичної реклами минулого
Останні новини
Схожі новини