«Ви виграли автомобіль!» – волинянку ошукали на 60 тисяч

«Ви виграли автомобіль!» – волинянку ошукали на 60 тисяч

53-річна жінка у Нововолинську отримала повідомлення про виграш автомобіля та перерахувала шахраям 60 тисяч гривень.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, із заявою 19-го травня звернулася мешканка міста, яка за “виграш автомобіля” перевела гроші на рахунок аферистів, передає БУГ.

На мобільний телефон прийшло повідомлення “На ваш номер випав приз – автомобіль”. За більш детальною інформацією потрібно було звернутися за вказаним у повідомленні номером. Коли “щаслива власниця” зателефонувала, співрозмовник, який відрекомендувався представником компанії, що проводить розіграш, повідомив про деякі умови, за яких можна отримати автомобіль – комісійні за послуги транспортування і страхування.

Щоб отримати подарунок, попросили заплатити певний відсоток від вартості авто, так звану частину податку на виграш. Жінка перевела необхідну суму коштів. Далі вона перерахувала гроші за вибір кольору авто та його доставку з Харкова.

Всього вона витратила 60 тисяч гривень. За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження. Матеріали таких справ направляють до Департаменту кіберполіції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі арештували росіянку, яка «розпалювала ворожнечу до українців»
Наступна новина День Європи: у Луцьку студенти у форматі «світового кафе» міркували над власним майбутнім в ОТГ
Останні новини
Схожі новини