Від раку помер співзасновник Microsoft

Від раку помер співзасновник Microsoft

У віці 65 років помер один із засновників компанії Microsoft Пол Аллен.

Як передає CNN із посиланням на інвестиційну компанію Vulcan, Аллен помер через ускладнення від неходжкінської лімфоми (НХЛ), – пеише 5 канал.

«З глибоким жалем повідомляємо про смерть нашого засновника Пола Аллена, співзасновника Microsoft. Будемо пам'ятати його як технолога, філантропа, будівельника спільноти, захисника природи, музиканта та поціновувача мистецтва», – йдеться у повідомленні.

Смерть Аллена підтвердили телеканалу CNBC родичі мільярдера. Раніше повідомлялося, що він проходить лікування від онкологічного захворювання. Відомо, що в 2009 році бізнесмену навіть вдалося тимчасово зупинити перебіг хвороби.

Сестра співзасновника Microsoft – Джуді Аллен – зазначила, що її брат був «у всіх сенсах чудовою людиною», яку увесь світ знав як IT-розробника та філантропа. Пол Аллен входив до рейтингів найбагатших людей США. Його капітал оцінювався у приблизно $17,5 млрд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще є куди їздити і де молитися, – речник Волинської єпархії УПЦ МП
Наступна новина У Луцьку відкрився магазин годинників світових брендів
Останні новини
Схожі новини