Відчуває слабкість і болі в серці. Лучанину, який подолав рак, потрібна допомога

Відчуває слабкість і болі в серці. Лучанину, який подолав рак, потрібна допомога

21-річний лучанин Семен Цикорський потребує допомоги небайдужих, адже через тривалий прийом дороговартісної таблетованої хімії у нього погіршився стан здоров’я.

У 2018 році в хлопця діагностували синовіальну саркому м’яких тканин плеча з метастазами в легенях четвертої стадії. У серпні 2021-го його прооперували у Національному інституті раку. Зараз Семен здоровий, як свідчать останні обстеження, які провели 18 січня.

У Національному інституті раку в Києві у листопаді 2021 року йому призначили приймати таблетовану хімію «Вотрієнт» пожиттєво. Утім у хлопця проявляються побічні ефекти. Тому медики рекомендують знизити дозування, бо хлопець відчуває болі в серці та слабкість. При цьому лікування коштує 12 600 гривень на місяць.

«Я дуже сподіваюся, що буду жити без цих таблеток і без думок, де брати на це все гроші, але наразі не можу без дозволу лікарів це зробити. Дякую всім небайдужим людям за будь-яку допомогу», – каже Семен.

Гроші можна переказати за реквізитами:

4149 4993 9490 2991 (ПриватБанк)

4441 1144 2143 2913 (Монобанк)

4102 3251 2322 3786 (Альфа-банк)

Отримувач – Цикорський Семен Станіславович

Читайте також: Шукають донорів крові для лікарки Луцького пологового будинку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поки немає «фантомних патрулів»
Наступна новина У монастирях Волині щоденно молитимуться за мир. Де і коли
Останні новини
Схожі новини