Види чоловічих дорожніх сумок: як обирати

Види чоловічих дорожніх сумок: як обирати
Фото ілюстративне

Рано чи пізно, але чоловік стикається з необхідністю поїздок, починає замислюватися, відвідувати магазини, щоб зрозуміти, визначитися, яка сумка йому краще підійде, яка прослужить довше і не стане головним болем під час поїздки.

Даффл. Попередником сучасних моделей є військові сумки, які було зручно використовувати для відряджень і відпусток. Сумка адаптувалася до цивільного життя і сучасним реаліям.

Тепер це шикарні шкіряні моделі, легкі, м’які і дуже місткі. Існує як класичний варіант, із зручними ручками, ременем для носіння через плече, так і моделі трансформери, коли сумку можна носити в руках, але ручки так само дозволяють одягнути її на спину вертикально, як рюкзак.

Це нагадує подобу туристичних рюкзаків. Крім того, деякі моделі дорожніх сумок оснащуються додатковими коліщатками, для зручності транспортування.

Саквояж. Модернізована версія класичної валізи. Зазвичай, це вироби з преміум категорії. Відрізняється особливо якісної шкірою і дорогий фурнітурою.

Валіза. Сумка має жорсткий каркас, прямокутну форму. Деякі моделі бувають з висувною ручкою або коліщатами. В наявності велика різноманітність розмірів і кольорів.

Портплед або «плоский чемодан». Величезна сумка, яка спочатку була призначена для перевезення постільних речей. При виробництві зазвичай використовується водовідштовхувальна тканина, щоб повністю захистити внутрішній вміст.

Рюкзак. Заплічна сумка, яка має неймовірну різноманітність моделей. Від великих дорожніх рюкзаків, які беруть з собою у відрядження на кілька тижнів, до компактних міні-рюкзаків для короткої поїздки. Деякі моделі мають щільний каркас, щоб надати жорсткості і убезпечити вміст. Це особливо актуально при здачі сумок в багаж.

Матеріал аксесуарів дорожніх сумок
 

Дорожня сумка - це в першу чергу зручний і місткий виріб, що має бути міцним. Зовнішній вигляд в даному випадку відступає на другий план.

Дорожні сумки виробляються з наступних матеріалів:

Шкіра. Найбільш зносостійкий матеріал. Якісна натуральна шкіра гарантує тривалий термін експлуатації і підвищує презентабельність зовнішнього образу власника. З мінусів можна виділити високу ціну або беззахисність перед дрібними подряпинами.

Пластик. Найчастіше застосовується при виготовленні валіз. Це: ABS-пластик, поліпропілен, полікарбонат. Пластикові валізи повністю захищають внутрішній вміст від ушкоджень, в тому числі і тендітні предмети. Стійкий до води, деформації та подряпин. Може навіть витримати певною мірою  удари сили.

Тканина. Дорожні сумки з тканини є бюджетною категорією. Чим міцніше тканина, тим довше термін експлуатації виробу.

Звертайте увагу на фурнітуру з металу, уникайте крихкої пластмаси. У випадку з замками-блискавками було б непогано, щоб вони мали захист від дощу. Валізи з пластику з кодовими знаками - це не просто модний аксесуар, а дійсно серйозна річ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затопило новий спортивний майданчик. Рятувальники відкачують воду
Наступна новина 7 речей, які волинянам варто знати про розподіл газу
Останні новини
Схожі новини