У Луцьку затопило новий спортивний майданчик. Рятувальники відкачують воду

У Луцьку затопило новий спортивний майданчик. Рятувальники відкачують воду

Спортивний майданчик, який у липні 2020-го відкрили у Центральному парку Луцька, затопило. Декілька днів він простояв у воді. 19 березня рятувальники почали відкачувати воду.

Як розповів директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий, у міськраді планують облаштування на території системи водовідведення, повідомляє Суспільне.

У департаменті сім'ї, молоді та спорту кажуть: підрядники, які зводили майданчик для баскетболу, дали п'ять років гарантії на поліуретанове покриття, яке нині затоплене. Чи воно не пошкоджене, обстежуватимуть вже після відкачування води. Якщо ж поліуретан не витримає підтоплення, підрядник буде самостійно усувати проблему.

Щоб майданчик не затоплювало й далі, планують зробити на території два колодязі з водовідведення. 

«Від них буде зроблений прокоп під дорогою, відведення її в парк на інший бік, тобто на протилежний бік дороги від майданчика», – каже Володимир Захожий.

Нагадаємо, загальноміський баскетбольний майданчик відкрили в липні 2020. Усі роботи з його облаштування обійшлися міському та державному бюджету у 1,5 мільйона гривень.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки ліжок у лікарнях Волині зайнято хворими на коронавірус
Наступна новина Види чоловічих дорожніх сумок: як обирати
Останні новини
Схожі новини