Види ліпосакції — яка краща?

Види ліпосакції — яка краща?

Існує багато видів ліпосакції, які здійснюються різними шляхами, але всі з однією метою — зробити фігуру стрункою та привабливою, прибрати зайві сантиметри на стегнах або зменшити кількість поверхневого жиру на інших ділянках тіла. Щоб зорієнтуватись, який метод найкраще підійде, варто ознайомитись більш детально з найефективнішими видами ліпосакції та розуміти, які з них найменш інвазійні.

Найбільш дієві методики безопераційного лікування ожиріння

Сучасна пластична хірургія дозволяє позбутись так званих жирових пасток, які часто починають проявлятись з віком та практично не усуваються за допомогою дієт, спортивних тренувань та фізіотерапевтичних процедур. Саме в таких випадках, щоб нормалізувати форму, використовують найбільш підходящий метод ліпосакції. Зокрема пластичним хірургом може бути застосована:

Нутаційна ліпосакція, яка подібна до вібраційної або інфразвукової, дозволяє досягти позитивних результатів в плані покращення стану фігури максимально швидко та безпечно. Детально про процедуру можна дізнатись за посиланням https://anacosmo.ua/uk/plasticheskaya-hirurgiya/ultrazvukovayz-liposaktsiya/ 

Лазерна — поширений метод ліпосакції, що виконується за допомогою спеціального лазерного апарата, здебільшого застосовується для корекції невеликих ділянок тіла.

Ультразвукова — часто застосовується для моделювання контурів тіла і вважається безопераційним методом, за допомогою якого жирові клітини руйнуються під впливом ультразвуку. 

Вакуумна — для розщеплення жирових клітин використовується цілеспрямована фізична дія. Її створює спеціальний інструмент, що вводиться в підшкірний жировий шар для руйнування поверхневого жиру. Потім він виводиться з організму за допомогою вакуумної помпи. Цей вид ліпосакції вважається одним із найбільш травматичних.

Тумесцентна ліпосакція здійснюється за допомогою спеціального розчину Кляйна, який вводиться в підшкірну клітковину для деструктуризації жирових клітин. Далі утворена жирова емульсія виводиться з організму з лімфою.

Існує багато інших методів видалення жирової тканини, але вище перелічені використовують найчастіше. Їх ефективність безперечно залежить від якості медичного обладнання та професіоналізму лікаря. Але дії самого пацієнта також впливають на кінцевий результат. За професіональною та безпечною ліпосакцією звертайтеся до спеціалістів клініки ANACOSMA. Тут ви отримаєте послуги найвищої якості та детальні рекомендації щодо реабілітаційного періоду.

В яких випадках потрібно робити ліпосакцію

Ідеальним кандидатом для безопераційного видалення жиру вважається пацієнт без серйозних порушень здоров'я, з еластичною шкірою та стабільною вагою. Всі інші випадки розглядаються пластичними хірургами виключно в індивідуальному порядку, оскільки ліпосакція є серйозною процедурою, яка здійснюється лише за належними показаннями.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З полону звільнили санінструкторку з Волині
Наступна новина Зберігається загроза ракетних та авіаударів з боку білорусі по волинському напрямку, – Генштаб
Останні новини
Схожі новини