Відійшов у вічність ексдиректор ДП «Волиньвугілля»

Відійшов у вічність ексдиректор ДП «Волиньвугілля»

Вчора, 11 вересня, помер колишній генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Михайло Борсук.

Про це повідомляє «Буг»

Прощання з Михайлом Борсуком, який зробив чимало для розвитку вугледобувної голузі країни і Нововолинська зокрема, відбудеться сьогодні, 12 вересня, о 13.30 в Свято-Духівському соборі.

Довідково: 

Михайло Миколайович народився 16-го листопада 1960 року у Червонограді Львівської області. Закінчивши школу, вирішив присвятити своє життя шахтарській праці, тому вступив до Дніпропетровського гірничого інституту, де здобув фах гірничого інженера. Опісля 16 років пропрацював на шахті №10 “Великомостівська”. Починав з гірничого майстра, потім зстав начальником видобувної дільниці, з листопада 1994-го – головним інженером, а з липня 1995 року – директором цього підприємства. У березні 1999 року Михайло переїхав до Нововолинська й очолив шахту №9 “Нововолинська”.

За час його керівництва, у березні 2001 року шахта №9 посіла перше місце в номінації “Підприємство року” в рамках програми “Людина року Волинського краю”. А в 2001 році Михайло Борсук визначений кращим керівником програми “Людина року”. За свою трудову діяльність нагороджений золотою медаллю Міжнародної Кадрової Академії “За ефективне управління” та відзнакою Президента України – орденом “За заслуги” ІІІ ступеня. Також він був повним кавалером знаку «Шахтарська слава».

У вересні 2005 р. Михайла Борсука призначили в.о. генерального директора ДП “Волиньвугілля”, а з січня 2006 року – генеральним директором. Перебуваючи на посаді. Михайло Миколайович комп’ютеризував усі відділи підприємства, створив комп’ютерний центр із нарахування заробітної плати працівникам, ініціював створення літопису та музею “Шахтарської слави”. А в 2005 році під керівництвом Борсука ДП “Волиньвугілля” вперше за час свого існування достроково виконало річне завдання з вуглевидобутку, видавши на-гора 530,6 тис.тонн вугілля.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині — нашестя гусені американського метелика
Наступна новина Акція «Нитка єднання»: у Луцьку презентували «теплий» прапор України. ФОТО, ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини