Відкриття «МакДональдзу» у Луцьку коштувало більше 1,5 мільйона доларів

Відкриття «МакДональдзу» у Луцьку коштувало більше 1,5 мільйона доларів

Луцький ресторан «МакДональдз», який відкривають у суботу, 11 вересня, наразі є найбільшим одноповерховим закладом з МакДрайвом в Україні.

Про особливості його роботи розповіли під час пресконференції з нагоди відкриття.

Дивитись фото інтер’єру закладу.

Інвестиції у відкриття ресторану у Луцьку склали більше 1,5 мільйона доларів. Тут працевлаштовано більше сотні людей.

Операційний директор «МакДональдз Україна» Дмитро Корбут розповів про правила, які діятимуть на кухні. Серед них: обов’язкова наявність медичних книжок у працівників, щоденне вимірювання температури, перевірка на наявність зовнішніх ознак захворювань, працюють тут у масках і рукавичках, щонайменше раз на годину миють руки. Кожні 4 години обладнання перемивається.

«Яловичина у нас українського виробника «Козятинський м’ясокомбінат». Загалом близько 70% наших постачальників – це локальні виробники. Картопля також має свої стандарти безпеки. Картопля-фрі готова зберігається максимум 5 хвилин, діпи – максимум 10 хвилин. Всі питають: яка у вас олія? Ми використовуємо 100% соняшникову олію локального виробника. Обладнання фільтрує олію автоматично після 12 циклів смаження. Щоночі – перемивається обладнання», - розповів представник компанії.

Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery (доставка запрацює з 14.09).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький «МакДональдс» зсередини. За кілька годин до відкриття
Наступна новина На Волині виявили 89 нових хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини