Відомі прізвища усіх українських бійців, які загинули під Шумами 26 березня

Відомі прізвища усіх українських бійців, які загинули під Шумами 26 березня

Четвертим воїном, який загинув 26 березня внаслідок обстрілу поблизу населеного пункту Шуми Донецької області, є Сергій Гайченко із Дніпропетровської області.

Про це повідомили у фейсбуці на сторінці Раївської сільської ради Синельниківського району.

Нагадаємо, у районі селища Шуми Донецької області в результаті обстрілу українських позицій 26 березня загинуло одразу четверо військовослужбовців.

Розповідають, що Сергій Гайченко народився 1993 року в селі Михайлівка Синельниківського району Дніпропетровської області.

Військову службу за контрактом розпочав з 2015 року в Київському окремому Президентському полку України. 24 серпня 2016-го солдат Сергій Гайченко отримав Подяку Міністра оборони України за активну участь у підготовці та проведенні параду військ з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

20 вересня 2019 року був знов призваний на військову службу Синельниківським об'єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області.

«26 березня 2021 року командир бойової машини – командир гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892 старший солдат Гайченко Сергій Валерійович, загинув, отримавши вогнепальне кульове поранення, несумісне з життям. Йому було всього 27 років…» – зауважують у сільській раді.

Нагадаємо, також 26 березня загинули Сергій Барнич, Максим Абрамович та Сергій Коваль.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу коронавірус виявили майже у 12 тисяч українців. 203 людей померло 
Наступна новина На Волині – 185 нових заражень коронавірусом та 6 смертей
Останні новини
Схожі новини