Відомий дизайнер Андре Тан привезе у Луцьк нову колекцію одягу

Відомий дизайнер Андре Тан привезе у Луцьк нову колекцію одягу

Травень уже кілька років поспіль у Луцьку перетворюється в місяць імені Андре Тана, адже відомий дизайнер їде у Луцьк. Цього року він завітає до нас 31 травня із новою осінньо-зимовою колекцією і майстер-класом про тенденції сезону.

Вечірка «FASHION OPEN AIR by Andre Tan» відбудеться у комплексі відпочинку «Gosti».

Модна публіка нашого міста готується до приїзду Андре і змагається за найефектнішу подачу себе на його вечірці, підбираючи одяг, аксесуари, взуття і придумуючи якусь свою особливу родзинку. Щороку такі вечірки із Таном – видозмінені: різні локації, різні концепції, різні артисти.

«Незмінним лишається дрес-код: луки гостей від бренду Andre Tan обов’язково відзначаються подарунками від організаторів», – розповідає голова оргкомітету Ірина Пасічник.

«Ці вечірки – це суцільний показ мод стильних, гламурних і вишуканих поціновувачів бренду А. Тан. Кожна красуня, яка буде вбрана у наш одяг, – дизайнером особисто буде запрошена на подіум, що розміститься на басейні. Саме так на вечірках Андре вибирає найвлучніший образ і визначає КОРОЛЕВУ вечора, якій і дарує свою сукню», – каже пані Ірина.

Квитки за тиждень до вечірки уже важко придбати, адже цей захід – повноцінна культурно-мистецька подія, нині дуже розкручена і популярна. Незмінна ведуча усі роки – телеведуча Наталка Войтович, яка на вечорі знімає спецрепортаж передачі про світське життя Луцька «Солодкий вікенд» і весело та інтелігентно розважає публіку протягом усієї вечірки.

«Найкращі артисти Луцька братимуть участь у концертній програмі, якою глядачі насолоджуватимуться між показами колекцій Андре Тана. Все це – поєднається із вікторинами від партнерів, тож без подарунка мало хто лишиться», – привідкривають секрети сценарію організатори.

Ще однією фішкою буде – welcome drink. ТМ «NOVELLINA» пригощатиме усіх відвідувачів ігристим вином, а в ціну квитка входить також розкішна, вишукана і дуже ситна вечеря від комплексу «Gosti».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку Андре Тан представив нові колекції посеред лісу на воді. ФОТОРЕПОРТАЖ

Цей захід популярний не лише у жіночих колах, а й у чоловічих. Партнери заходу – це і забудовники, і перевізники, і автосалони (все, що цікавить наші половинки), та і покази чоловічої колекції чекатимуть супутників волинських красунь. Для жінок подарунки приготували представники індустрії краси (косметика, послуги у салоні, прикраси). Надзвичайної атмосферності додає і локація – тераса біля басейну серед лісу, де до середини ночі триватиме after dіsco party.

«Тож, купуйте сукню А.Тан, взувайте зручне взуття, аби натанцюватися досхочу, – і давайте разом із МАЕСТРО УКРАЇНСЬКОЇ МОДИ Андре Таном бурхливо зустрінемо літо в останню ніч цієї весни – 31 травня», – так запрошують організатори волинян на «FASHION OPEN AIR by Andre Tan».

Квитки можна придбати у комплексі «Gosti» та в магазині «A. Tan Lutsk».

 

Ми з Андре Таном чекатимо тебе на Fashion Open Air by Andre Tan ! 31 травня, 18:00, комплекс Gosti @gosti.com.ua До зустрічі, #tanpeople 💘 #openairbyandretan2019 #fashionopenair #andretan #andretanlutsk #atanlutsk

Posted by A. Tan Lutsk on Friday, 3 May 2019

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одяг від Андре Тана приніс удачу. Історія успіху Ірини Пасічник 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волиньгаз» розігрує два квитки на концерт Винника. Як взяти участь
Наступна новина У Луцьку відкрилась нова кав'ярня
Останні новини
Схожі новини