Відомий кардіохірург похвалив ковельських лікарів, які врятували жінку. ВІДЕО

Відомий кардіохірург похвалив ковельських лікарів, які врятували жінку. ВІДЕО
Відомий кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров

У Ковельському МТМО лікарі врятували жінку, яку привезли в лікарню з гострим інфарктом. Операція пройшла під час майстер-класу, який проводив відомий кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров.

«Читали лекції, проводили майстер-клас, оскільки Ковельський центр отримав новий ангіограф. В рамках планових операцій  неочікувано привезли жінку, яку забрали прямо з ринку. Вона була на базарі і пройшло півгодини після того, як стався інфаркт», – розповідає Борис Тодуров.

«Їй дуже пощастило, що вона потрапила в терапевтичне вікно (проміжок часу, протягом якого терапевтичні заходи будуть мати найвищий ефект. – Ред.), її привезла швидка і вже місцеві спеціалісти поставили їй два нових стента», – зазначив кардіохірург.

Кардіохірург відзначив, що життя жінки вдалося врятувати завдяки новому ангіографу, оперативним діям «швидкої» та професійності спеціалістів лікарні.

«Дякую лікарям «швидкої» і спеціалістам Ковельського МТМО за врятоване життя. Чудова робота», – підкреслив Тодуров.

Довідково:

Ангіограф – апарат для проведення високотехнологічних оперативних втручань та досліджень з контрастом під рентгенівським контролем всіх органів і систем організму, а також рентгенохірургічних втручань при наданні невідкладної медичної допомоги пацієнтам з гострими коронарними синдромами, інфарктом міокарду, кардіогенним шоком та іншою життєво загрозливою кардіологічною патологією.

 

Экстренная операция по поводу острого инфаркта в Ковеле. Пациентке очень повезло. Спасибо врачам скорой помощи и специалистам Ковельского МТМО за спасенную жизнь. Отличная работа.

Posted by Борис Тодуров Официальная страница on Wednesday, 23 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вірю, що у 35 буду жива», - онкохвора мама двох дітей з Волині
Наступна новина Хто був на церковних «розбірках» у Скобелці
Останні новини
Схожі новини