«Вірю, що у 35 буду жива», - онкохвора мама двох дітей з Волині

«Вірю, що у 35  буду жива», -  онкохвора мама двох дітей з Волині
Онкохвора Тетяна Куценко

Онкохвора Тетяна Куценко з Нововолинська, у якої 4 стадія раку, розповіла  про погіршення аналізів і про боротьбу з онкозахворюванням.

«Привіт, це я, я жива! Вирішила написати і виставити фото, бо люди не вірять і сумніваються.Отже півроку я живу з офіційно признаною 4 стадією», – написала жінка на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Можливо це добре, я не знаю, я просто живу, вдихаю свіже повітря і живу  звичайнісіньким життям.  Звичайно, мені важко, бо впали показники аналізів і мушу на тиждень ще перервати прийом таргетів - дорогих препаратів, на які збираю», – розповіла Тетятна Куценко.

Жінка повідомила, що зараз в неї набрякло тіло, а причини з’ясувати не вдається: «в мене три роки і так лімфостаз руки, важко особливо літом, а тепер вже і ноги пухнуть, важко ходити. Але вже на сьогодні краще з ногами. Лікарі поки не знають причини, нирки норма, КТ теж нічого не показувало поганого, але можливо серцева недостатність,будемо перевіряти... Але я вірю що ці проблеми вирішаться»

На фото, як зазначила жінка, вона  в перуці, а брови і вії вже майже відросли і  трохи легше психологічно. «Важче з сприйняттям ваги, гормонотарапія і хімії дали своє...Але я вірю що на 35 років, я буду жива і вже з короткою зачіскою, але ця віра іноді так зникає,плачу раз в день, хочеться вити як вовк, страшно, уявляти, коли ти будеш вмирати від сильного болю, краще б пробило щось швидко і безболісно...Ну це так хвилина слабкості, я насправді не здамся без бою, хто мене знає добре, той це знає», – написала Тетяна Куценко.

Картка Приватбанку:

4149 49 91 1968 3579 Тетяна Куценко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «В політику - хіба з автоматом Калашникова», - луцький бізнесмен Віктор Корсак
Наступна новина Відомий кардіохірург похвалив ковельських лікарів, які врятували жінку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини