Відомо, чи йдуть луцькі школи, садки та ВНЗ на карантин через коронавірус

Відомо, чи йдуть луцькі школи, садки та ВНЗ на карантин через коронавірус

Оновлено о 21:30.

У Луцьку з 12 березня до 3 квітня оголосили карантин. 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 року та листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020 року відзавтра, 12 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року, оголошується карантин для усіх здобувачів освіти, тобто, припиняється навчальний процес у школах, дошкільних навчальних закладах, закладах позашкільної освіти, закладах професійно-технічної освіти, – йдеться на сайті міськради. 

Нагадаємо, в Україні ввели карантин на три тижні.

«Закликаємо батьків обмежити відвідування дітьми місць масового скупчення людей, зокрема, торгівельно-розважальних закладів, кінотеатрів тощо», – повідомили й міськраді.

Завтра, 12 березня, відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету, під час якого буде обговорено план заходів щодо недопущення занесення і поширення на території Луцької міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ВООЗ офіційно оголосили пандемію коронавірусу
Наступна новина В Україні влада офіційно оголосила карантин в усіх школах, садочках та вишах
Останні новини
Схожі новини