Відомо, чого не дотримуються волинські перевізники. ВІДЕО

Відомо, чого не дотримуються волинські перевізники. ВІДЕО
Фото: Цензор.НЕТ

На Волині перевіряють безпеку пасажирських перевезень.

Про це йшлося на телеканалі «Нова Волинь».

Після ДТП під Житомиром, за дорученням уряду в посиленому режимі працює «Укртрансбезпека» та поліція.

Заступник начальника відділу Управління Укртрансбезпеки в області В'ячеслав Козлов розповів, що інспектори Укртрансбезпеки перевірили більше 100 транспортних засобів, за результатами яких склали 43 акти.

За цей період виявили 4 випадки порушення режиму праці і відпочинку, 30 випадків відсутності дозвільних документів, передбачених для різного виду перевезень, 6 випадків незадовільного технічного стану транспортних засобів та 39 фактів – інші порушення (перевірка складу аптечок, наявність вогнегасників, санітарний стан транспортних засобів, наявність візуальної інформації).

Зі слів старшого інспектора відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Управління патрульної поліції Волинської області Олександра Мартинюка, перевірки транспортних засобів перевізників здійснюються не лише на території автостанції, а також спеціальні мобільні групи у складі патрульних та працівників Укртрансбезпеки проводять перевірки на автошляхах.

Він розповів, що вже перевірили 524 транспортних засоби, які перевозили пасажирів. З них у 33 випадках виявили технічні несправності. За це до відповідальності були притягнені водії, а не перевізники.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 28 липня
Наступна новина Луцький фотограф опублікував вражаючі знімки місячного затемнення
Останні новини
Схожі новини