Відомо, хто очолив Прилуцький старостинський округ

Відомо, хто очолив Прилуцький старостинський округ

Новим старостою Прилуцького старостинського округу став Петро Сущук.

Відповідне рішення ухвалили депутати під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради.

Петро Сущук, виступаючи перед депутатами, наголосив, що серед основних напрямків у своїй роботі у воєнний час вбачає безпечне функціонування комунальних закладів старостинського округу та благоустрій.

“Основні питання роботи уже окреслені, вони зазначені у перспективному плані розвитку, який затвердила міська рада декілька років тому. Він розрахований на 2020-2024 роки. Здебільшого там йдеться про ремонти доріг та відкриття нових комунальних закладів. Укриття в школі перебувають теж не в найкращому стані”, – зазначив староста.

Нагадаємо, у червні Олександр Гурський подав заяву про звільнення з посади старости Прилуцького старостинського округу за згодою сторін, адже його обрали головою  Луцької районної ради.

У вересні цього року відбулося громадське обговорення кандидатури старости Прилуцького старостинського округу. Жителі сіл Прилуцьке, Жабка, Дачне, Сапогове підтримали кандидатуру Петра Сущука.

Також Петра Сущука ввели до складу виконавчого комітету міської ради.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій громаді перейменували ще декілька вулиць
Наступна новина З бюджету Луцької міської громади виділили 50 мільйонів гривень для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні