Відомого волинського аграрника затримали та доправили до Києва

Відомого волинського аграрника затримали та доправили  до Києва

Відомого на Волині аграрника Степана Москвича 19 грудня затримали та доправили до Києва. За однією з версій, затримання, нібито, здійснювали працівники Національного антикорупційного Бюро України.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини» .

Чоловіка, як стверджує адвокат Сергій Сафулько, запросили у Київ на допит. З приводу якої справи – правник не розповів, подробиці пообіцяв повідомити згодом.

Тим часом у телефонному коментарі Степан Москвич повідомив, що його взяли під арешт.

Степан Москвич відомий конфліктом з народним депутатом Сергієм Мартиняком. Обдва – власники аграрних бізнес-імперій. Кілька років тому сталися рейдерські розбірки між цими бізнесменами. Зокрема, комбайни Мартиняка приїхали збирати врожай на поля, які засіяв Москвич. Чий врожай – почали з'ясовувати на місці. Кажуть, навіть хтось стріляв в бік комбайна.

З приводу цих подій відкрите кримінальне проваження і тривають судові тяганини. Але попри те, що справа тягнеться роками, суд досі не поставив у ній крапки.

Жару в вогонь нещодавно підлив і голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський, який оприлюднив матеріали цього досудового розслідування на весь світ. У зв'язку з цим сторона захисту Степана Москвича оголосила відвід суддям міськрайоного суду.

З телефонної розмови зі Степаном Москвичем можна зробити висновки: затримали чоловіка саме з приводу цієї справи. Ось тільки незрозуміло, чому саме київські правоохоронці, а не місцеві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська обласна лікарня отримає більше 10 мільйонів на медичне обладнання
Наступна новина Повернення Донбасу може знищити українську економіку
Останні новини
Схожі новини