«Відпрацьовували суботу, щоб в п’ятницю ніх...а не робити», - лучанин обурений 4-ма вихідними

«Відпрацьовували суботу, щоб в п’ятницю ніх...а не робити», - лучанин обурений 4-ма вихідними
Олег Хом'як

Луцький спортсмен та тренер Олег Хом'як вважає недоречним влаштовувати 4 вихідні дні поспіль.

Про це він написав 29 червня у Facebook.

«Черговий вихідний... Відпрацьовували минулу суботу, щоб в цю п’ятницю НІХ...А не робити, щоб 4 дні вихідних було підряд. А може давайте ще кілька днів відпрацюйте і об’єднайте з днем незалежності?! Класне ж вийде літо!»

«Який день конституції? Який день незалежності? Ми всі настільки захищені і незалежні, що лишається святкувати тижнями? Та скоро пів України житиме і працюватиме за кордоном!»

«Або ти прокидаєшся і ідеш до своєї цілі 24/7, вибираючи сам, коли зробити вихідний, або сидиш і жалієшся на державу, яка так піклується про твій відпочинок і витріщаєшся на чергові передвиборчі обіцянки на бордах від старих, добрих «напомажених та набріалінених істот», – вважає чоловік.

 

 

Черговий вихідний... Відпрацьовували минулу суботу, щоб в цю п’ятницю НІХЄРА не робити, щоб 4 дні вихідних було підряд🤣. А може давайте ще кілька днів відпрацюйте і об’єднайте з днем незалежності?! Класне ж вийде літо!!! Який день конституції??? Який день незалежності??? Ми всі настільки захищені і незалежні, що лишається святкувати тижнями??? Та скоро пів України житиме і працюватиме за кордоном!!! Або ти прокидаєшся і ідеш до своєї цілі 24/7, вибираючи сам, коли зробити вихідний, або сидиш і жалієшся на державу, яка так піклується про твій відпочинок😉 і витріщаєшся на чергові передвиборчі обіцянки на бордах від старих, добрих «напомажених та набріалінених істот»😜.

Posted by Oleg Khomyak on Thursday, 28 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЄС не скасовуватиме санкції щодо Росії
Наступна новина У Луцьку на 4 години перекриють проспект Волі
Останні новини
Схожі новини