Відвідувачам «Lutsk Food Fest» обіцяють круту кібер-зону

Відвідувачам «Lutsk Food Fest» обіцяють круту кібер-зону

Вже за тиждень у замку Любарта відбудеться восьмий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest».

Окрім смачних сюрпризів від учасників, на гостей дійства чекає насичена розважальна програма, – повідомляють організатори.

Уперше на «Lutsk Food Fest» діятиме нова спортивна зона – Cyber Zone від Force Arena. У рамках фестивалю, в Cyber Zone відбуватимуться активності для відвідувачів різного віку, які дозволять їм пірнути у всесвіт відеоігор. Play Station – NHL 18, NBA 18, Mortal Kombat XL, UFC 3, FIFA 18, VR – SuperHot, Fruit Ninja – ці та інші ігри чекатимуть на гостей замку Любарта.

До того ж, за підтримки футбольного клубу «Волинь» кожен охочий зможе взяти участь у грі FIFA-18 із справжніми зірками – нападником Ігорем Карпенком та півзахисником Олексієм Зінкевичем.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смачно, весело та пізнавально: за два тижні стартує восьмий «Lutsk Food Fest»

Іще одним сюрпризом для гостей кібер-зони стане величезна кількість настільних ігор. Гості зможуть перепочити від основних активностей фестивалю та провести час у приємній компанії

Довідково:

Force Arena це найбільша в Західній Україні кіберспортивна арена, у якій проводяться наймасовіші турніри з таких дисциплін як CS:GO, DOTA 2, PUBG, FIFA 18 Hearthstone, Overwatch, LoL.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть перейменувати ліцей
Наступна новина У Тойкуті шукають вихід із глухого децентралізаційного кута. ФОТО
Останні новини
Схожі новини