Виховательку дитсадка на Рівненщині звільнили через фото у соцмережі

Виховательку дитсадка на Рівненщині звільнили через фото у соцмережі

У селі Бугаївка на Рівненщині звільнили виховательку Віту Черешньовську через фото у купальнику.

За словами Черешньовської, у неї вже кілька років триває конфлікт із завідувачкою дитсадка Ларисою Музикою. Мовляв, та принижує й ображає весь колектив. Віта зазначає, що працівники дитсадка кілька років тому написали скаргу на неї в управління освіти, після чого завідувачка почала звільняти незадоволених, зокрема і Черешньовську. Про це повідомляє gazeta.ua.

Спочатку Музика намагалася поскаржилася в поліцію. Мовляв, у виховательки куплений диплом. Проте довести це не вдалося. Після цього завідувачка знайшла іншу причину – аморальна поведінку, зокрема за фото у Facebook та Instagram. За словами Черешньовської, до суду принесли три її фотографії.

На першій вихователька позує в купальнику на кораблі разом із чоловіком. На другій вона у басейні цілує його. Її звинуватили в тому, що це взагалі не її чоловік. І останнє фото – з Нового року, де Черешньовська тримає бокал вина.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лікарні помер хлопець з Волині, якого жорстоко побили
Наступна новина Стратегія розвитку Волині: куди рухаємось?
Останні новини
Схожі новини