«Важливо пам'ятати» – Сергій Григоренко про підтримку родин Героїв Іловайська

«Важливо пам'ятати» – Сергій Григоренко про підтримку родин Героїв Іловайська

Родини полеглих Героїв під Іловайськом, бійців роти «Світязь» на Волині отримали безкоштовні продуктові набори від «Європейської Солідарності» та «Фонду Петра Порошенка».

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник голови Волинської обласної організації партії «Європейська Солідарність» Сергій Григоренко.

«Тема війни поступово почала відходити в українців на другий план. Коронавірус, економічна криза, тривога за майбутнє витісняють десь у закутки свідомості новини з фронту, дані про загиблих і поранених захисників України. Проте важливо навіть в такий нелегкий час пам’ятати про родини полеглих Героїв, підтримувати їх» – написав Сергій Григоренко.

«Від партії «Європейська Солідарність та Фонду Петра Порошенка  продуктові  набори отримали родини полеглих під Іловайськом бійців легендарної роти «Світязь»: Сацюка Олександра, Шолухи Віктора, Сивого Олександра, Ляшука Максима, Помінкевича Сергія, Столярчука Мирослава, Іщука Володимира. Пройшло вже майже шість років, але ми продовжуємо пам’ятати їх подвиг... Герої не вмирають!», – додав політик.

   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Рекомендуємо надіслати електронною поштою». У МОН розповіли, як вручатимуть табелі
Наступна новина Як ми робили тест на коронавірус. Не повторюйте цього вдома!
Останні новини
Схожі новини