Фракція «Європейської Солідарності» ігнорує голосування за першого заступника голови Волиньради

Фракція «Європейської Солідарності» ігнорує голосування за першого заступника голови Волиньради
Юлія Вусенко

Депутати від «Європейської Солідарності» обурились висуванням кандидата на посаду першого заступника голови Волинської обласної ради без погодження з ними і не беруть участі у голосуванні.

Про це «Першому» розповіла голова фракції Юлія Вусенко.

Нагадаємо, у Волиньраді вже обрали нового голову. Ним став Григорій Недопад.

Також триває голосування за кандидата на посаду першого заступника, висуванця від партії «Свобода» Юрія Поліщука. Юлія Вусенко запевнила, що не було жодних погоджувальних рад, на яких обговорювалась кандидатура Юрія Поліщука.

Це рішення мовляв викликане ситуативною коаліцією фракцій «За майбутнє», «Свобода» та «Батьківщина» на обласному рівні. Хоча виборці віддали більше голосів не "Свободі" і "Батьківщині", а «Європейській Солідарності», яка в результаті має другу за величиною фракцію, - каже Юлія Вусенко.

Також фракція «ЄС» не братиме участі в голосуванні за кандидата на посаду іншого заступника, яким вірогідно буде висуванець «Батьківщини». Водночас вона пояснила, що фракція підтримала Григорія Недопада, бо той «взяв на себе відповідальність».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани просять пустити маршрутку на вулицю Шопена
Наступна новина Бразилець віднайшов своїх родичів на Волині
Останні новини
Схожі новини