Війна забрала життя ще одного Захисника з Волині

Війна забрала життя ще одного Захисника з Волині

5 грудня під час артилерійського обстрілу, завданого військовими формуваннями російської федерації, поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району загинув стрілець-санітар, волинянин – Олександр Миколайович Іваненко, 1991 року народження з Дубища.

Про це повідомляє Рожищенська міська рада. 

Поховання загиблого Героя відбудеться у п'ятницю, 9 грудня. Траурна процесія з тілом загиблого прибуде до Рожища о 12.00 годині. На площі біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбудеться громадська панахида. Відспівування Олександра Іваненка відбудеться о 13.00 годині у храмі селища Дубище.

Жителів громади просять гідно провести в останню дорогу загиблого земляка.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 8 грудня по 10 грудня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Нагадаємо, 8 грудня мешканці Луцької громади попрощалися з військовослужбовцем Андрієм Гурним, який віддав своє життя у війні з російськими окупантами. Сьогодні у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відспівали 27-річного Захисника.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися з полеглим Героєм Андрієм Гурним. ФОТО
Наступна новина У Луцьку в багатоповерхівці вибухнула газова плита. ФОТО
Останні новини
Схожі новини