Військові тероборони Луцька привітали жінок зі святом весни

Військові тероборони Луцька привітали жінок зі святом весни

Цьогоріч свято весни в Україні відзначають по-особливому. Українки просять не вітати їх, а натомість відправляти допомогу Збройним Силам України та підтримувати тих, хто цього гостро потребує.

Про це пише пресслужба Луцького окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ (в/ч А7062).

Своєю чергою, військові Луцького окремого батальйону територіальної оборони Збройних Сил України військової частини А7062 вирішили урізнобарвити воєнні будні своїх бойових жінок та привітати їх зі святом весни.

Командир батальйону територіальної оборони міста Луцька ЗСУ, підполковник Олександр Адамович перед усім особовим складом привітав жінок-військових зі святом й побажав усім мирного неба та перемоги Україні!

Зазначимо, що командир батальйону луцької тероборони відданий чоловік та щасливий батько трьох доньок, тому він, як і багато інших військовослужбовців, з особливою відданістю служить державі та береже нашу землю від російських загарбників.

Привітали військові також й усіх тих, хто допомагає їм підтримувати здоровий дух, забезпечує життєдіяльність частини і щодня допомагає солдатам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ворог немає шансів пройти до нас по суші», - Ігор Поліщук
Наступна новина У Маріуполі від зневоднення померла дитина, - Зеленський
Останні новини
Схожі новини