Військовий медик з Волині повернувся з Африки, аби рятувати бійців на фронті. ВІДЕО

Військовий медик з Волині повернувся з Африки, аби рятувати бійців на фронті. ВІДЕО

Військовий медик з Ковеля з позивним «Дельта» після початку повномасштабного вторгнення повернувся з Африки, де працював. Волинянин вступив до лав ЗСУ і нині рятує поранених бійців.

«Дельта» служить у загоні ССО, пише «Буг»

Про медика, який врятував не одне життя, розповів його командир, сам же «Дельта» вважає, що не робить нічого героїчного, «лише свою роботу».

«Дельта» закінчив вищий військовий навчальний заклад, деякий час служив в армії. Потім працював в охороні суден в районі Аденської протоки й паралельно навчався на бойового медика та на парамедика. У 2017 році він почав працювати травма медиком у проєкті ООН з розмінування.

Під час повномасштабного вторгнення «Дельта» був в Африці, а вже 4-го березня повернувся в Україну й одразу пішов у військкомат. Там його двічі відправляли додому, тому аби не гаяти час він вступив у місцеве добровольче формування. Щоб бути максимально корисним почав проводити тренінги з тактичної медицини, займався комплектацією аптечок.

У червні його мобілізували, й через деякий час він вже був на Сході, а нещодавно повернувся з Бахмута.

Про те, як надається медична допомога на нулі, у який умовах доводиться працювати та як вдається психологічно справлятись з надзвичайно важкою роботою дивіться у відео:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Працівник Луцького СІЗО передавав наркотики ув'язненим
Наступна новина «Де роздають повістки»: на Волині СБУ знайшла власника популярного серед ухилянтів телеграм-каналу
Останні новини
Схожі новини