Військовий внесок волинян з початку року - 77,9 мільйона гривень

Військовий внесок волинян з початку року - 77,9 мільйона гривень

На потреби армії на Волині сплачено 77,9 мільйона гривень військового збору. Це на 32 відсотки більше минулорічних показників за аналогічний період.

Такий ріст сплати військового збору, що справляється з легальних доходів, пов'язаний не лише з підвищенням стандартів в оплаті праці.

Зростання надходжень військового збору майже на третину свідчить про належний рівень податкової культури та соціальної відповідальності більшості  працедавців, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Індивідуальна інвестиція кожного працюючого у вигляді сплаченого військового збору до держбюджету - це найкраще підтвердження високої  громадянської свідомості. Тому кожен волинянин, працюючий легально, із місяця в місяць робить свій посильний, але важливий внесок в обороноздатність країни. Зі свого боку, фахівці ДФС забезпечують максимально ефективне адміністрування цього платежу, від показників сплати якого залежить безпека і життя всіх», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

В Головному управлінні ДФС у Волинській області звертаються до працедавців з проханням поважати право своїх працівників на гідні умови оплати праці та не допускати фактів «тіньової» зайнятості. Така відповідальна позиція сприятиме не лише ритмічному наповненню бюджетів, а й  гарантуватиме належний соціальний захист і пенсійне забезпечення найманих працівників.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як можуть облаштувати торгівлю у Центральному парку Луцька. ПРОЕКТ
Наступна новина Журналісти про корупційний футбольний скандал: До заяв щодо ФК «Волинь» є запитання
Останні новини
Схожі новини