«Викидайте зі своїх голів все сміття і швидко до роботи», – головна «холостячка» країни з Луцька

«Викидайте зі своїх голів все сміття і швидко до роботи», – головна «холостячка» країни з Луцька

Лучанка, переможниця шоу «Холостяк» Іванна Гончарук розповіла, як стала впевненішою в собі.

Цим поділилася на своїй сторінці в Інстаграм, – пише Таблоїд Волині.

За словами дівчини, до 5 класу вона була лідером в школі, але пізніше змінила місце навчання і «тут все почалось»:

«Ситуація була наступна, що в нашому класі занадто велика кількість лідерів і мене це подавило... Я ніколи не любила конфліктів, тому рідко коли заперечувала, а згодом зовсім перестала. Так тривало до 9 класу. А потім почались проблеми з вагою ( + мені поставили брекети + носила окуляри, ну загалом повний фарш).

На носі випускний, а значить час змін. Все просто – взяла себе в руки. Моє бажання стати кращою версією себе було настільки сильним, що для мене не існувало нічого неможливого !!! Далі вступ в університет, нове місто, нові люди, нова я!!!»

«Перше враження – це назавжди ПЕРШЕ враження». Недаремно кажуть, що воно найбільш «яскраве» + це така ж школа тільки на 5 років. Тому в мене не було вибору !!! Заявляємо про себе якнайкраще !!! З кожним днем, моя сила лише зростає, вчуся кожен день. Я змушена була багато чого змінити в своєму життя, а від дечого і відмовитись, причому зовсім не було часу, прийняла рішення відмовитись – відмовилась !!! Впевненість у собі – це великий труд... А ще, це внутрішній комфорт. Викидайте зі своїх голів все сміття і швидко до роботи ... якщо вас задовільнятиме все навкруги і ваше самопочуття зсередини – то запам’ятайте: «Впевненості» бути», – запевняє «холостячка».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Головна «холостячка» країни з Луцька здивувала новою фотосесією. ФОТО

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку святкують День ВДВ. ФОТО
Наступна новина Міст до «Бандерштату» зробили закоротким. ФОТОФАКТ
Останні новини
Схожі новини