Головна «холостячка» країни з Луцька розповіла, як проект змінив її життя

Головна «холостячка» країни з Луцька розповіла, як проект змінив її життя

Романтичне реаліті «Холостяк» зібрало біля екранів тисячі глядачів, які три місяці стежили за тим, як розвиваються відносини співака Рождена Анусі і учасниць проекту.

Переможниця восьмого сезону шоу "Холостяк" - Іванна Гончарук в інтерв'ю Сегодня. Lifestyle розповіла, чи вірить вона в дружбу між чоловіком і жінкою і як проект поміняв її життя.

Читати також: Дівчина з Луцька боротиметься за серце головного «Холостяка» країни. 

- Іванна, розкажіть, як готувалися до першого побачення з Рожденом і як виникла ідея з раціями?

- Йшов четвертий тиждень на проекті, а я як і раніше була без побачення. Я хотіла чимось здивувати молоду людину і вирішила, що такий формат побачення буде цікавим і креативним. Рожден – творча особистість і мені здалося, що це йому сподобається.

Що стосується підготовки – я витратила день на неї. Не було якихось тренувань, я просто пройшла всю територію, порахувала кроки, подумала, де будуть точки зупинки. Не було багато часу на підготовку, але якийсь тестовий варіант зробити вдалося.

- Який момент на реаліті викликає у вас найтепліші спогади?

- Найтепліше спогади – це знайомство з моїми батьками. Було приємно від того, що за столом сиділи найближчі мені люди, і Рожден був в колі моєї родини. Те, як він себе поводив, як звертався з моїми братиком і сестричкою дуже мене надихнуло і порадувало.

Читати також: Лучанка з проекту «Холостяк» заборонила «обливати брудом» своїх батьків

- Як друзі та близькі відреагували на те, що ви вирішили взяти участь у проекті?

- Батьки реагували з обережністю, вони переживали, знаючи, яка я ранима, що мене все може чіпляти, тим більше, в проекті кожен день – це випробування. А друзі реагували добре, вони ж самі мене підштовхнули до того, щоб піти на "Холостяк".

- Як думаєте, чому багато хто радив "бути щирою і реальнішою"?

- У кожного різне сприйняття. Може бути, раніше комусь не доводилося зустрічати таку людину, яка так поводиться.

- Чи спілкуєтеся з кимось із дівчат після проекту?

- В принципі, з усіма підтримую зв'язок, але в основному це Яночка, Анетт, Наташа. Трошки спілкувалися з Галею.

- Як проект в цілому вплинув на вас і на ваше життя? Змінилися будь-які погляди, пріоритети?

- Дуже вплинув, він зробив мене сильнішою, впевненішою в собі, я поборола безліч комплексів, страхів, почала дивитися на життя по-іншому. Тому проект кардинально змінив моє життя.

- Чи вірите ви в дружбу між чоловіком і жінкою? Чи будете підтримувати відносини з Рожденом, можливо дружні?

- До моєї участі в проекті я не вірила в дружбу між чоловіком і жінкою. Просто я ніколи не дружила з чоловіками. Але зараз я розумію, що життя іноді дає нам такі випробування і ситуації, коли запросто можна поміняти свої життєві принципи і правила.

І тепер я вважаю, що все в цьому житті можливо. Що стосується дружби з Рожденом – ми підтримуємо стосунки, але наперед я не хочу загадувати. Як буде, так буде.

- Іванна, ви проходили курси телеведучих, чи не хотіли б спробувати себе в цій професії?

- Ні, поки що мені це не цікаво.

- Розкажіть про свої плани на найближче майбутнє.

- Я запустила свій проект для жінок, де ми будемо їм допомагати, робити їх краще і міняти їх життя. Я вкладаю в цей проект всі зусилля, ресурси та енергію. Тому в планах працювати, працювати і ще раз працювати (посміхається).

Нагадаємо, головний холостяк країни Рожден Анусі у фіналі обрав лучанку, однак згодом пошкодував, що у фіналі обрав Іванну Гончарук. 

Читати також: Головна «холостячка» країни зустрінеться з лучанками


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинській ОДА - новий керівник апарату
Наступна новина Жаб'яча шкіра та пташині ноги: вчені створили образ ідеальної жінки
Останні новини
Схожі новини