Вікна до підлоги та «багате» планування. Чим особливий ЖК «Панорама» у Луцьку?

Вікна до підлоги та «багате» планування. Чим особливий ЖК «Панорама» у Луцьку?

Хотіли б жити в центрі Луцька, але відлякує можливий гамір та відсутність хорошої інфраструктури, яка більш продумана у «спальних» районах? Вихід є: новий ЖК «Панорама».

Цей житловий комплекс розташований за 5 хвилин від центру міста поруч із усіма необхідними для комфортного життя закладами. «Тихий центр» – так забудовник називає цей район, де немає гамірних трас, але є «під рукою» усе, що тільки може знадобитися: магазини і базар, авто- та залізничний вокзал, лікарня, стадіон, кінотеатр, школа і садочки...

Проте переваги ЖК «Панорама» – це не лише хороше місце розташування. У будинках передбачена велика кількість різного планування квартир – на будь-який смак: від практичних однокімнатних до вишуканих двоповерхових. Ще однією «фішкою» житлового комплексу є панорамні вікна, якими оздоблені усі квартири.

Ми зібрали найбільш поширені запитання про ЖК «Панорама» і даємо відповіді на них.

Які переваги розташування ЖК «Панорама»?

ЖК «Панорама» розташований за адресою: вул. Арцеулова, 1-А поруч із військовим ліцеєм. Це – край Привокзального мікрорайону, що межує із центром. Забудовник знайшов влучне визначення цій території – «тихий центр».

Привокзальний мікрорайон – один із найстарших у Луцьку, і за роки тут добре розбудована інфраструктура. Є школа №15, кілька дитячих садків, супермаркети, а до Завокзального ринку – трохи більше кілометра. У районі також розташована обласна лікарня, багато аптек. Неподалік – міський стадіон «Авангард» та розважальний комплекс «Промінь».

Будівельний майданчик ЖК «Панорама»

Яким буде ЖК «Панорама»?

Житловий комплекс буде складатися із трьох будинків на один під’їзд та одного великого будинку на чотири під’їзди.

Перший будинок почали зводити в березні цього року і вже закінчили «коробку», приступають до внутрішніх робіт. Його планують здати в експлуатацію в третьому кварталі 2020 року.

Швидкі темпи будівництва забезпечує сучасна технологія – каркасно-монолітна, яка наразі є найпопулярнішою у світі. Такий спосіб зведення багатоповерхівок не тільки прискорює роботи, а й робить будинок надзвичайно надійним. Термін експлуатації такого будинку – 300 років. Для порівняння, термін експлуатації панельного будинку – близько 50-75 років, а цегляного – 150 років.

На території житлового комплексу буде спортивний і дитячий ігровий майданчики, сквер із зоною відпочинку та великий підземний паркінг.

Які квартири будуть у ЖК «Панорама»?

У житловому комплексі «Панорама» – величезний вибір різного планування одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатних квартир.

На першому поверсі – комерційна нерухомість, тож згодом тут будуть розташовані магазини, кафе та інші заклади соціального обслуговування.

З другого по восьмий поверх займають одно- та двокімнатні квартири різних розмірів та планування. Є практичні однокімнатні площею 35,5 м2, а також – більш просторі до 52 м2. Також є кілька варіантів двокімнатних квартир: площею 59 м2 та 69 м2.

На дев’ятому та десятому поверхах розташовані дворівневі квартири: три-, чотири- та п’ятикімнатні.

Є варіанти квартир із відкритими балконами та заскленими лоджіями, є з комірками та окремими гардеробними кімнатами.

У під’їзді – пасажиро-вантажний ліфт потужністю до 1000 кг. На нижньому поверсі передбачене місце для консьєржа, на кожному поверсі – невеличке підсобне приміщення.

Варіанти планування квартир

Скільки коштує житло в ЖК «Панорама»?

Вартість квадратного метра житла в ЖК «Панорама» за умови повної оплати – 15 500 грн.

Також можливе відтермінування. З умовами розстрочки можна ознайомитись у відділі продажів.

З яким «наповненням» продають квартири в ЖК «Панорама»?

При покупці житла в ЖК «Панорама» ви отримуєте квартиру, в якій буде:

  • підлога зі стяжкою;
  • поштукатурені стіни;
  • розведена по всіх кімнатах електрика;
  • підведене до квартири водопостачання та каналізація;
  • змонтована система опалення: труби, радіатори, двоконтурний котел Bosch для опалення квартири та підігріву води;
  • встановлені лічильники на електрику, газ та воду;
  • під’єднаний інтернет;
  • підведений до квартири домофон;
  • металеві вхідні двері;
  • якісні панорамні вікна.

Візуалізація ЖК «Панорама»

Особливою «фішкою» житлового комплексу «Панорама» є вікна від підлоги до стелі, якими повністю оздоблений будинок. Ці вікна – енергозберігаючі, із двокамерним склопакетом та шестикамерним металопрофілем. Тепловтрати у таких вікон – мінімальні, а також – дуже хороша шумоізоляція. Крім того, будинок ззовні буде утеплений мінеральною ватою.

Панорамні вікна користуються величезним попитом на ринку сучасного житла. Адже окрім того, що роблять фасади будинків гарними, надають і ряд переваг квартирам:

по-перше, в квартири з панорамними вікнами поступає більше природнього світла. Як відомо, сонячне світло позитивно впливає на здоров’я та активність людей. Науковці довели, що при природньому освітленні продуктивність людей зростає на 15%;

по-друге, панорамні вікна відкривають фантастичні краєвиди на місто. Жодне декоративне оздоблення – ні сучасні шпалери, ні стильне фарбування – не зрівняється із такими «прозорими» стінами, які змінюються протягом доби та щосезону, тож ніколи не набриднуть;

по-третє, панорамні вікна візуально збільшують простір і зроблять просторішою навіть невеличку однокімнатну квартиру.

Макет ЖК «Панорама»

За детальнішою інформацією звертатись:

м. Луцьк вул. Арцеулова 1а

тел.+38 (068) 906 0660

тел.+38 (099) 906 0660

м. Луцьк пр. Волі, 44а

тел.+38 (096) 600 01 32


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де дивитися стартові матчі «Динамо» та «Шахтаря» в прем'єр-лізі
Наступна новина «Прив'язати Петрочука, як Башкаленка!!!»: у Луцькраді скандалять через торговий центр
Останні новини
Схожі новини