Виконком не дозволив «Порт Сіті» працювати цілодобово

Виконком не дозволив «Порт Сіті» працювати цілодобово

Луцький виконком не підтримав пропозицію про цілодобову роботу торгово-розважального комплексу «Порт Сіті», оскільки це може призвести до зловживань та збору сумнівного контингенту.

ро це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 грудня, передають Волинські новини.

До членів виконкому звернулося ПП «Реммеблі» щодо встановлення цілодобового режиму роботи торгово-розважальному центру з автостоянками на вулиці Сухомлинського, 1.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що «притчею во язицах» стали ситуації, які траплялися поблизу торговельно-розважального центру з тяжкими травмами, бійками тощо і тепер члени виконкому знову можуть створити прецедент. Він зауважив, що не розуміє, для чого, наприклад, магазинам, які продають джинси, цілодобовий режим роботи. Окрім створення місця, де «тусуватиметься певний контингент», цим рішенням нічого не досягнуть.

Як повідомила начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, всі заклади торгівлі у комплексі працюють лише до 22.00. Є лише п’ять об’єктів, які просять цілодобовий режим роботи і проекти рішень щодо цих закладів сьогодні також розглядатимуть під час засідання виконкому.

У листі, з яким звернулося ПП «Реммеблі», йдеться про те, що цілодобовий режим роботи потрібен для того, щоб забезпечувати цілодобову охорону, інженерне обслуговування, поставок і розвантаження товару тощо. Зі слів посадовця, відвідувачі не можуть цілодобово гуляти усім торгово-розважальним центром, а мають лише певні входи та маршрути.

Член виконкому Олександр Серватович зауважив, що дозвіл на цілодобову роботу на таку шалену кількість метрів квадратних, означатиме дозвіл на можливі зловживання.

Член виконкому Ігор Муковоз пропонував зняти проект рішення з розгляду та дочекатися представника ПП «Реммеблі», який пояснив би ситуацію.

У підсумку, члени виконкому не підтримали проект рішення.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада не визнає Росію країну-агресором у 2017 році
Наступна новина У Нововолинську відкрили новий спортивний майданчик. ФОТО
Останні новини
Схожі новини